22 april 55+ High Tea

Op vrijdag 22 april organiseert Levende Steen Ministries in ‘de Dome’ in Spijkenisse een High Tea voor alle 55+(ers). Komt u op één van onze locaties, in de Dome of gewoon als bezoeker? U bent meer dan welkom.

Klik op deze link om uzelf op te geven.

De kosten voor de High Tea zijn €15,00.

Apostel Edgar Holder komt naar Friesland

Op zondag 13 september komt apostel Edgar Holder (bekend van SBS6) naar Friesland!

Tijdens de ‘Conferentie van het Noorden’ zal hij een krachtige boodschap brengen over ‘Gods wil voor Nederland vandaag en voor uw persoonlijk leven!

Bent u ziek, heeft u lichamelijke pijnen of ziet u geen uitweg meer in uw omstandigheden door financiële of emotionele problemen? Waar u ook mee van doen heeft; er is herstel en vernieuwing voor elke situatie in uw leven! Apostel Holder zal tijdens deze avond de tijd nemen om voor zieken en andere noden te bidden.

Kom op 13 september, om 19:30 uur, naar het Fries Congrescentrum in Drachten en laat u inspireren en bemoedigen door het krachtige Woord van God en de bovennatuurlijke werking van de Heilige Geest.

Locatie:
Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3
9205 BZ Drachten

De organisatie is in handen van Stichting ‘De geopende Deur Drachten’

Gods kracht bij Levende Steen Ministries

1 Petrus 2:24… die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen.

Vandaag  zal apostel Edgar Holder in de Supernatural Power Meeting speciaal bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. Kom in geloof, want bij God zijn alle dingen mogelijk!

Klik hier voor route-informatie.

Aanvang 10:00 & 14:00 uur

Kunt u niet komen, kijk dan naar onze ‘livestream.’ via www.levendesteenministries.nl/live

Wonderen bij Levende Steen Ministries

1 Petrus 2:24 …die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen.

Aanstaande zondag zal apostel Edgar Holder in de Supernatural Power Meeting speciaal bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. Kom in geloof, want bij God zijn alle dingen mogelijk!

Klik hier voor route-informatie.

Aanvang 10:00 & 14:00 uur