Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van alle workshops.

De inschrijving is gesloten.

Gwendolyn

Gwendolyn

Fix your Brows

Gwendolyn heeft ruim 15 jaar ervaring als ondernemer en Master Educator in Wimperstyling, Wenkbrauwstyling en Nagelstyling. Zij deelt haar kennis en ervaring graag met anderen. Ze heeft met haar diverse ondernemingen dan ook de missie om vrouwen te helpen met het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities in de beautybranche.

Tijdens The Women’s Club verzorgt zij het stukje Fix Your Brows, hier leert zij jou hoe jij je wenkbrauwen perfect laat passen bij de vorm van je gezicht en je uiterlijk. Heel belangrijk want de wenkbrauwen bepalen immers het grootste gedeelte van je uitstraling. Deze workshop is een absolute must voor iedere vrouw die van een mooi verzorgd uiterlijk houdt!

Clarissa Alberg

Clarissa Alberg

Communicatie is Kennis

De kennis die je bezit is de enige kennis die je gebruikt bij het communiceren. Als je geen kennis hebt van woorden kun je geen zinnen formuleren.

Tijdens deze workshop wordt ingegaan op wat het beheren van kennis inhoudt. Hoe krijgen wij die kennis? Hoe verwerken wij het en hoe delen wij het? Ook Social Media komt aan bod. Deze workshop is zeker een aanrader voor de ondernemende vrouw, onderschat deze vrouw niet zij is net zo goed een (t)huismoeder als een zakenvrouw!

Vergaar kennis, geef het een eigen identiteit en deel het!

Irma Holder

Irma Holder

Gebed

Pastor Irma is de vrouw van Apostel Holder, moeder van vijf dochters en een echte ‘prayer warrior’ en profetes en tijdens de eerste clubmeeting gaat ze een workshop geven over gebed.

Gebed hoort te werken en iedereen wil verhoorde gebeden. Toch zien we het niet altijd en gaan we twijfelen aan onszelf of aan God. Pastor Irma zal sleutels geven hoe effectief te bidden in lijn met Gods woord en Zijn wil. Het gaat je zeker helpen om met nog meer of hernieuwde kracht te staan op Zijn beloftes en te wandelen in Zijn wil.

Peggy-Ann

Peggy-Ann

Zang Basics

Peggy-Ann is al vroeg begonnen met het nemen van zanglessen en is daarbij getraind door zangpedagogen van diverse conservatoria in zowel Den Haag als Amsterdam in klassieke zang. Zij heeft zich door ontwikkeld tot een dramatische sopraan.

Door haar ervaring is zij in staat de elementaire beginselen aan te leren van de zang, informatie te geven over wat ervoor nodig is om te kunnen zingen en de voorbereiding daarbij. Ook zal zij een aantal basistips geven en eventueel doorverwijzen naar adequate zangpedagogen.

Voor wie is de workshop bedoeld;
• ben jij geïnteresseerd in de zangbediening en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met de techniek, dan ben je van harte welkom!

Inhoud
Elementaire beginselen van de zang
• Houdingsaspecten
• Mond-, kaak-,en lipoefeningen
• Buikoefeningen
• Maat en ritme
• Noten (basis)
• Do’s and donts
En als we lekker opgewarmd zijn, gaan we een lied instuderen, zodat we dit aan het einde (na workshop 3) samen kunnen zingen bij de afsluiting van ‘The Women’s Club’.

Claudia Rosbergen

Claudia Rosbergen

Bijbel Lettering

Ik ben Claudia, 34 jaar jong en kom uit Rotterdam. Ik heb mijn eigen onderneming waarin ik jongeren coach en consultancy aanbied. Daarnaast geef ik ook diverse creatieve workshops door heel Nederland in Handlettering, Biblejournaling, stempelen, Bijbellettering, schrijven op servies en nog veel meer! Tijdens de Women’s club ga ik inzoomen op Bijbellettering. Hierbij gaan we een Bijbeltekst die jouw persoonlijk aanspreekt op een creatieve manier uitwerken op papier. Hoe gaaf is dat!

Wil jij de Bijbel nog meer tot leven laten komen en je verdiepen in het Woord door creatief bezig te zijn dan is dit DE workshop voor jou! Je kunt ook je eigen Bijbel meenemen en daarin werken.

Ik kan niet wachten om jou op 25 november te ontmoeten! Wil je alvast wat meer van mij zien? Dat kan via de Facebookgroep: The Rock Workshops en binnenkort gaat mijn website online: www.therockworkshops.com

Deborah Kroeske

Deborah Kroeske

Your God given identity!

Ik ben Debora en ik ben getrouwd met Bas Kroeske en lid van het apostolisch team van campus Gouda. Samen hebben we twee kinderen en in het dagelijks leven werk ik als maatschappelijk werkster.

Ik wil met jou op zoek naar jouw identiteit. Wat is jouw identiteit. Is dat vrouw van ..., moeder van ..., werk of is jouw identiteit: kind van God? Hoe kunnen we weer terug komen tot onze oorspronkelijke identiteit.

We kunnen onze ware identiteit verliezen in ons alledaagse leven. In ons gezin, in ons werk, in onze bediening. Wanneer wij teruggaan naar onze Bron en van daaruit functioneren, behouden wij onze identiteit in de rollen die we elke dag hebben.

Marian Spier

Marian Spier

Hoe kun je als christenvrouw impact creëren in de 21e eeuw

Workshop:

Hoe zorg ik ervoor dat ik stappen maak in mijn carrière. Hoe ontdek ik wat mijn talenten zijn? Wat kan ik doen voor mijn omgeving? Marian Spier zal een workshop verzorgen door voorbeelden te laten zien en samen aan de slag te gaan genaamd: Hoe kun je als christenvrouw impact creëren in de 21e eeuw.

Hierbij in het kort over mezelf:

Marian Spier is sociaal ondernemer. Ze was manager en docent aan de Hogeschool van Amsterdam van 2005 tot en met 2013. In 2013 startte ze haar consulting bedrijf en heeft ze een divers palet aan cliënten die verschillen in branches, sectoren zoals de Verenigde Naties, Unesco, USAID, TEDx in Europa en het Caribisch gebied, TED.com en de Gemeente Amsterdam. Marian coacht en is mentor van jonge, vrouwelijke ondernemers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten, Algerije, het Caribisch gebied en in Moldavië. Zij richtte het eerste female startup Awards event op in Nederland en fungeert als adviseur en bestuurslid van verschillende non-profit organisaties, waaronder Humanity in Action. Haar projecten zijn verschenen in verschillende media zoals Harper’s Bazaar, NRC, AD, Het Parool, Telegraaf, Cosmopolitan, Marie Claire, Forbes.com en het FD.

Claudia Koppelman

Claudia Koppelman

Profetisch Schilderen

Schilderen aan de tafel van Psalm 23

Onze God is een sprekende God! Hij schiep Adam en Eva om met hen in de avondkoelte te wandelen en te spreken. Ook nu, vandaag de dag, verlangt Hij erna om met ons te spreken door: Zijn Woord en Geest, dromen en visioenen, beelden, de natuur en ja ... ook door schilderen... kleuren... geuren... God verlangt ernaar om tijd met ons door te brengen, zodat Hij ons kan bemoedigen, herstellen, troosten, leren openbaringen geven, richtinggeven, bevestigen en ja: zelfs de toekomst wil Hij ons verkondigen door Zijn Heilige Geest (Joh 16 : 13)

God wil dat je WEET! Wat Zijn plannen voor jouw leven zijn te midden van alle druk in het leven. Leer je dan vast te houden aan wat je van God zelf gehoord hebt, dat is zo krachtig!

Profetische schilderen is niets meer (en niets minder) dan God de ruimte geven om van hart tot hart met jou te spreken en datgene door de Zalving van Gods Geest te schilderen. Hij is diegene die jou inspireert en soms zelfs jaren later dat je dingen ziet gebeuren die je toen al geschilderd had, maar nog helemaal niet aanwezig waren op dat moment in je leven.

Het gaat er ook niet om hoe goed je kunt schilderen! Soms geeft God alleen kleuren. Dit is echt iets tussen de Vader en jou. In een sfeer van aanbidding met piano onder leiding van Linda en Ika die zingt, zitten we aan de tafel van Psalm 23.

Kom met verwachting! Het zal altijd tussen de kaders van het Woord van God blijven en Jezus verheerlijken.

Carmen Verhoog

Carmen Verhoog

Women vs Women

"When women support each other, incredible things happen"

Mooi statement, maar hoe werkt het? En hoe zit het nu werkelijk tussen vrouwen onderling? Dit is een onderwerp waar we met z͛’n allen met een grote boog omheen gaan. Waarom? Omdat we onze neus niet in een wespennest willen steken. Wist jij dat jij als vrouw het verschil kunt maken? Ongeacht leeftijd, huidskleur, figuur, cultuur, beroep, status en geld.Now is the time to make a difference!

Dit onderwerp ligt zeer nauw aan mijn hart, omdat ik al heel vroeg in mijn leven heb ontdekt dat juist dit de sleutel is voor vrouwen voor (persoonlijk) succes en impact op de maatschappij.

Mijn naam is Carmen Verhoog en ik ben 30 jaar gelukkig getrouwd met Jan. Wij hebben samen twee kinderen van 25 en 27 jaar oud. Wij leiden samen bij Godcentre the Young Professionals. Ook run ik samen met mijn dochter Yardéna ‘The Christmas Factory’. Daarnaast geef ik coaching, workshops, seminars en spreekbeurten en nog veel meer zowel zakelijk als in kerken.

Heeft dit bovenstaande jouw interesse gewekt? Geef je dan nu op voor éé van de workshops. Ik zie naar je uit.

Jeanine  Ravensbergen

Jeanine Ravensbergen

Teach & Eat

Eten is fantastisch!
Daarom nodig ik jou uit om bij mij te komen eten.

Mijn naam is Jeanine Ravensbergen, Gewichtsconsulent & Voedingscoach van mijn eigen praktijk: Ik leef mijn Dromen. Het is mijn grote passie om mensen op een zo leuk mogelijke manier gezond te leren eten. Want wat is er leuker dan gezond eten zo lekker en zo leuk mogelijk te maken? Gezond eten en/of afvallen hoeft helemaal geen straf te zijn. Dit kan écht op een leuke manier, zonder jezelf uit te hongeren en zonder 10 kilo wortelen op een dag. Wat dacht je van lekkere pasta͛’s, snacks, lekkere lunchrecepten, enzovoort?

Zelf was ik een hele ongezonde eter, alles wat ongezond was ging er bij mij in. Maar nu is dat volledig omgekeerd, zo leuk!

Tijdens deze workshop mogen jullie allemaal lekkere en gezonde snacks proeven. Ook zal ik deze onderwerpen behandelen:
• Hoe kan ik gezond eten leuk maken?
• Wat zijn de gevaren van diëten?
• Instinkers (wat lijkt gezond, maar is het niet)
• Hoeveel mag je eten?
• Waarom is het mij gelukt om gezond te leren eten?
• Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen!

Dus, kom jij bij mij eten?

Rian van Noord

Rian van Noord

Personal Branding: You͛re beautiful; shine!

Kom en laat je door mij als Imageconsultant inspireren!
Herkent u dit?:
• Een kast vol kleding en toch ‘niets’ om aan te trekken?
• Hoe kunt u de aandacht trekken naar uw sterke punten en hoe kunt u iets camoufleren?
• In sommige kleding voel ik me krachtig, in andere niet, waarom?
• Mensen schatten me te jong/te oud...
• U heeft een mooi kledingstuk gekocht, wat ‘nergens’ bij past.

Goed nieuws: het hebben van een goede uitstraling door passend kleurgebruik en styling is te leren!
Je bent op je mooist als je kleding en kleuren draagt die perfect bij je passen. Zowel in je baan als privé. Bovendien levert dit gemeende complimenten op en dat geeft zelfvertrouwen!

Ik ben gediplomeerd Imageconsultant (opgeleid door Art of Image) en tijdens de workshop geef ik je tips en tricks waar je rekening mee kunt houden. Zo kun je een goede eerste indruk maken en je lekker voelen in kleding waarin jij het beste tot je recht komt! Natuurlijk draait het niet alleen om je uiterlijk (dat weten wij maar al te goed!), maar het oog wil ook wat! Kortom: word de mooiste versie van jezelf! You’re beautiful; Shine!

Mijn workshop bevat de volgende onderdelen:
Kleur: warm/koel, de 4 seizoenen, contrasten en belijning/motieven in je kleding
Stijl: in balans zijn, gezichtsvorm, lichaamsvorm, pluspunten versterken, het aanleggen van een kledingcapsule

Er is natuurlijk gelegenheid voor het stellen van vragen.

Tot ziens op 25 november!

Urmy Zeegelaar

Urmy Zeegelaar

Fashion

Urmy Zeegelaar: een ware fasionista met passie voor mode en onlangs is ze ook een eigen bedrijfje gestart ‘ByZeeq’ als fashionstylist, personal shopper en empowerer.

Urmy zal het onder andere hebben over: je elegant en fashionable kleden als vrouw van God, door jouw kleding beauty uitstralen en verschillende figuren kleden.