Apostel Edgar & pastor Irma Holder

U bent van harte welkom bij Levende Steen Ministries Campus Zoetermeer!

Elke zondag om 10:00 uur is er in Event Centre 2B-Home een Supernatural Power Meeting met fijne samenzang en inspirerende prediking. Gods bovennatuurlijke Kracht staat centraal in onze meetings. Daarnaast is er elke dinsdag om 19:30 uur een Supernatural Revial Meeting in Event Centre 2B-Home.

Heeft u geen eigen plaats van samenkomst of bent u op zoek naar een kerk? U ben van harte welkom.

Op zondag is er ook opvang voor de kinderen van 0 tot 12 jaar.

De senior pastors van de campus in Zoetermeer zijn apostel Edgar en pastor Irma Holder met daarnaast een team van fijne mensen die wekelijks voor u klaar zullen staan.

De toegang is vrij.

Locatie: 2B-Home
Adres: Dr. J. W. Paltelaan 103
Plaats: Zoetermeer

Heet u vragen m.b.t. Levende Steen Ministries Campus Zoetermeer? Dan kunt u het volgende telefoonnummer gebruiken: 06 1255 7542

Klik op de link hieronder voor een volledig overzicht van de data m.b.t. locatie Zoetermeer.

november, 2018

zo18nov10:00Supernatural Power Meeting (Zoetermeer)Event Centre 2B-Home10:00 Campus Zoetermeer, Dr. J. W. Paltelaan 103

di20nov19:30Supernatural Revival Meeting (Zoetermeer)Event Centre 2B-Home19:30 Campus Zoetermeer, Dr. J. W. Paltelaan 103

zo25nov10:00Supernatural Power Meeting (Zoetermeer)Event Centre 2B-Home10:00 Campus Zoetermeer, Dr. J. W. Paltelaan 103

Toon meer Meetings
Let op

23 september 2018 zal de Supernatural Power Meeting van Levende Steen Ministries Campus Zoetermeer zich bevinden in ‘de Dome’ in Spijkenisse

Aanvullende route informatie naar Event Centre 2B-Home:


Vanuit Den Haag:

A12 richting Utrecht, eerste afslag (nr. 6 ) Zoetermeer, verkeerslichten linksaf, tweede verkeerslicht rechtsaf, eerste verkeerslicht rechtsaf,(Boerhaavelaan), eerste weg linksaf (van Stolberglaan), weg volgen over spoorviaduct tot aan rotonde. Op de rotonde rechtsaf, het park in.

Vanuit Utrecht:

A12 richting Den Haag, afslag (nr. 7 ) Zoetermeer, verkeerslichten linksaf over de A12. Eerste verkeerslicht rechtsaf, derde verkeerslicht rechtsaf, direct over de spoorbaan en onder viaduct van A12 door. Aan de rechterkant heeft u de fabriek van Nutricia. Weg naar links volgen en na 250 meter op de rotonde linksaf de weg inrijden die het park in gaat.

Vanuit Zoetermeer:

2B-Home Event Centre bevindt zich in het Burgemeester Vernèdepark, gelegen aan de rotonde op splitsing van de van Stolberglaan en de dr. J.W. Paltelaan.

Busverbindingen:
Op de kruising van de van Stolberglaan en de Dr. J.W. Paltelaan zijn bushaltes van de stadsdiensten 71 (Centrum West- Zoetermeer NS- Rokkeveen- Zoetermeer oost- 2B-Home- Centrum West), 72 (Centrum West- 2B-Home- Zoetermeer oost NS- Rokkeveen- Zoetermeer NS- Centrum West), en streekdienst 170 (Leiden- Zoetermeer- 2B-Home-Rotterdam v.v.).

Randstadrail:
Het randstadrailstation Delftsewallen bevindt zich op 80 meter van 2B-Home Event Centre.

NS station:
Station Zoetermeer Oost bevind zich aan de oostzijde van de A12. De loopafstand tot aan 2B-Home bedraagt +/- 250 meter. U loopt dan onder het viaduct van de A12 door, aan de rechterkant heeft u de fabriek van Nutricia. Weg naar links volgen en na 250 meter neemt u links op de rotonde de weg die het park ingaat. Na 30 meter komt u bij 2B-Home Event Centre aan.