Officiële opening

A.s. donderdag zal de officiële opening zijn van ons nieuwe Evangelie Centrum in Spijkenisse.

Een afwisselend programma met enkele sprekers en een muzikaal intermezzo. De officiële opening wordt verricht door wethouder Christel Mourik met medewerking van pastors Edgar & Irma Holder. Uw gastheer is Cees Vingerling, adviseur van het bestuur van De Levende Steen.

In verband met de grote belangstelling van genodigden en geïnteresseerden is voor de officiële opening registratie noodzakelijk. U kunt zich voor 21 maart aanmelden via onze website. Meer informatie vind u in de begeleidende brief.

 

 

 

1 antwoord
 1. benjamin groeneveld
  benjamin groeneveld says:

  Goedendag Broeders,

  Ik heb me eerder aangemeld maar mijn registratie wordt niet verwerkt maar ik wil er vanmiddag met mijn ouders Ruud en Gonnie Groeneveld graag bij zijn.

  Hoop dat ik gewoon toegang heb voor de opening.

  Mvg Benjamin Groeneveld

Reacties zijn gesloten.