8 april start Campus Gouda

NA ZOETERMEER STARTEN WE NU OOK EEN CAMPUS IN GOUDA MET SUPERNATURAL POWER MEETINGS.

Op zondag 10 april start Levende Steen Ministries in Gouda met een nieuwe campus. Een plaats waar iedereen welkom is die meer wil leren over hoe te wandelen in de kracht en overwinning van God!

Voorafgaand zal op vrijdag 8 april & zaterdag 9 april een inspirerende campagne gehouden worden, waarin de reële Kracht van God centraal zal staan. Het thema van deze campagne is: ‘Wonderen en tekenen vandaag’ met als spreker apostel Holder. Een weekend waarin u handvatten krijgt om in dit leven succesvol, overwinnend en krachtig met de Heilige Geest te wandelen.

Bent u ziek, denkt u dat er er geen genezing of herstel meer mogelijk is of heeft u een andere nood? Kom dan deze twee dagen naar Centrum Irishof in Gouda en ervaar de liefdevolle aanraking van de Levende God.

De toegang is vrij.

Heeft u geen eigen plaats van samenkomst of bent u op zoek naar een kerk? Op zondag 10 april bent u van harte uitgenodigd tijdens de start van Levende Steen Ministries Campus Gouda. Aanvang 10:00 uur. Vanaf 14 april ook iedere donderdag om 19:30 uur een Supernatural Revival Meeting.

De senior pastors van de locatie in Gouda zijn apostel Edgar en pastor Irma Holder met daarnaast een enthousiast team van mensen die wekelijks voor u klaar zullen staan.

Klik hier om naar de Campus pagina te gaan.