Algemene nieuws en informatie.

Kerst bij Levende Steen ministries

U BENT VAN HARTE WELKOM IN DE DOME OF OP ÉÉN VAN ONZE CAMPUSSEN!

Vier Kerst bij Levende Steen Ministries in de Dome of op één van onze Campussen in Zoetermeer, Gouda, Breda of Terneuzen. 1e Kerstdag is er op elke locatie fijne samenzang een krachtig woord en fellowship. Rond de klok van elf uur schakelen we, op de Campussen, live over naar de Dome in Spijkenisse voor een kort inspirerend woord van apostel Edgar Holder, waarna de verschillende campussen weer verder gaan met hun eigen programma.

Aanvang Spijkenisse 10:30 uur
Aanvang Terneuzen 10:30 uur
Aanvang Breda 10:30 uur
Aanvang Zoetermeer 10:00 uur
Aanvang Gouda 10:00 uur

Nodig iemand uit voor deze fijne meetings en beleef een Kerstfeest om nooit meer te vergeten.

Klik hier voor route informatie.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor informatie over onze Kerstmeetings en omtrent andere meetings.
www.facebook.com/levendesteenministries

Woensdag 11 mei géén meeting

In verband met onze Pinksterconferentie hebben wij in ‘de Dome’ geen meeting op woensdag 11 mei. U bent van harte welkom op onze Campus in Zoetermeer (10 mei) en in Gouda (12 mei) of onze Connect Centers in Breda (10 mei) Terneuzen (12 mei)

8 april start Campus Gouda

NA ZOETERMEER STARTEN WE NU OOK EEN CAMPUS IN GOUDA MET SUPERNATURAL POWER MEETINGS.

Op zondag 10 april start Levende Steen Ministries in Gouda met een nieuwe campus. Een plaats waar iedereen welkom is die meer wil leren over hoe te wandelen in de kracht en overwinning van God!

Voorafgaand zal op vrijdag 8 april & zaterdag 9 april een inspirerende campagne gehouden worden, waarin de reële Kracht van God centraal zal staan. Het thema van deze campagne is: ‘Wonderen en tekenen vandaag’ met als spreker apostel Holder. Een weekend waarin u handvatten krijgt om in dit leven succesvol, overwinnend en krachtig met de Heilige Geest te wandelen.

Bent u ziek, denkt u dat er er geen genezing of herstel meer mogelijk is of heeft u een andere nood? Kom dan deze twee dagen naar Centrum Irishof in Gouda en ervaar de liefdevolle aanraking van de Levende God.

De toegang is vrij.

Heeft u geen eigen plaats van samenkomst of bent u op zoek naar een kerk? Op zondag 10 april bent u van harte uitgenodigd tijdens de start van Levende Steen Ministries Campus Gouda. Aanvang 10:00 uur. Vanaf 14 april ook iedere donderdag om 19:30 uur een Supernatural Revival Meeting.

De senior pastors van de locatie in Gouda zijn apostel Edgar en pastor Irma Holder met daarnaast een enthousiast team van mensen die wekelijks voor u klaar zullen staan.

Klik hier om naar de Campus pagina te gaan.

In memoriam pastor Bob de Jong

Overlijden_BdJ

Onze lieve vriend, medearbeider, broer en co-pastor Bob de Jong is bij zijn Heer en Heiland. We zullen hem enorm moeten missen.

Levende Steen Ministries zonder hem is even moeilijk voor te stellen. Dicht bij Jezus is onze kracht. Ook nu!!

Een ding is zeker: well done faithful servant!!!

Ons hart gaat uit naar zijn vrouw Diny, kinderen, kleinkinderen en familie.

Levende Steen Ministries
Edgar en Irma
Jaëla, Marilyn,
Jennifer, Melissa, Pamela
en Medewerkers