Juist nu is partnerschap belangrijk

Hoe mooi is het dat we in tijden van onzekerheid onze (echte) partnerschap aan God kunnen tonen en samen een wereld in nood kunnen bereiken!?

We blijven de boodschap van hoop, liefde en genezing verkondigen! Juist in deze tijd is het Woord van God van onschatbare waarde en hard nodig. Daarom maken we dankbaar gebruik van onze livestream-faciliteiten.

Ook deze aangepaste vorm van beperkt samenkomen, digitaal samenkomen en evangeliseren vraagt om aangepaste praktische invullingen voor een zo normaal mogelijke gang van zaken.

Een van die zaken is de collecte. Het is een middel waarmee we goddelijke principes van zaaien en oogsten kunnen toepassen. Anderzijds is het ook een belangrijk middel waardoor we als organisatie kunnen doen wat we doen. Denk bijvoorbeeld aan alle ondersteuningen aan projecten die doorgaan, maar ook onze evangelisatie-kosten, waaronder SBS6 en onze social media kanalen. We geloven dat we in deze periode een krachtige vuist kunnen maken en met elkaar het werk van de Heer blijven ondersteunen met giften en donaties.

Er zijn meerdere manieren om jouw gift te geven aan Levende Steen Ministries. We leggen hieronder een aantal uit.

Ben je opzoek naar de actie ‘Kingdom Support’? Klik dan hier.

Je kunt ook gebruik maken van het iDeal webformulier. Vul hierbij alle gegevens in en kies het bedrag.