De prijs voor deelname aan KidsCamp 2020 is €155,00 per kind (early Bird €140,00).

U begint het formulier door te kiezen waarvoor u zich inschrijft. Dit kan als Deelnemer KidsCamp/TeenCamp, leiding of als sponsor. Het formulier past zichzelf aan met de juiste velden.

Bij inschrijving en directe volledige betaling via iDeal in de maanden februari en maart geldt een Early Bird prijs van €140 per kind. Vanaf 1 april betaalt u de reguliere prijs van €155 per kind. Voor elk kind dient u een apart formulier in te vullen.

Termijnbetaling is mogelijk tussen 2 februari en 1 augustus 2020, 4 termijnen van €38,75 of 2 termijnen van €77,50. Klik hiervoor in het formulier op betalen in termijnen. Voor elk kind dient u een apart formulier in te vullen. U kunt kiezen in het formulier voor ‘In één keer betalen’ of ‘Betalen in termijnen’. U ontvangt na inschrijving verdere informatie over het betalen in termijnen. Voor de termijnbetalingen geldt niet het ‘Early Bird’ tarief. Wilt u na 1 augustus 2020 een termijnbetalingsregeling treffen, dan komt er per termijn €5,00 administratiekosten bij.

Als leiding gebruikt u ook onderstaand formulier. U kunt kiezen uit ‘In één keer betalen’ of ‘Betalen in termijnen’. Let op: voordat u zich inschrijft als leiding, graag eerst contact opnemen met het hoofd kinderkerk, Esther Visser.

Sponsoring van een kind of een groepsleider is mogelijk, klikt u dan aan het begin van het formulier op “Sponsor”.

Let op: Meer informatie over TeenCamp vind je op: www.lsm.nl/teencamp

In 2020 gaan we met de kinderen van Levende Steen Ministries van 7 t/m 11 jaar  op Kidscamp. We verblijven van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus 2020 bij de groepsaccommodatie Summercamp Heino in Wijhe (Overijssel).

 

Het komt wel eens voor dat een e-mail niet ontvangen wordt. Dit komt doorgaans, omdat de e-mail in de SPAM-box terecht is gekomen. Dit voorkomt u door het e-mail adres van het kinderwerk (kinderwerk@levendesteenministries.nl) aan uw vertrouwde mail toe te voegen.

*KidsCamp is bedoeld voor kinderen van ouders/verzorgers die lid zijn van Levende Steen Ministries.