Als gemeente zijn we altijd in beweging en er is altijd wel wat te doen. We zijn op zoek naar gemeenteleden die verschillende teams binnen Levende Steen Ministries willen komen versterken.

Staat er in het overzicht iets bij wat je aanspreekt? Laat niets je tegen houden om je op te geven, want jou bijdrage kan een verschil betekenen in het leven van een ander! Staat er niets bij wat je aanspreekt, maar ben je van mening dat wij moeten weten wat jou skills zijn? Klik dan hier en kies in het opgave formulier voor ‘anders’ en laat het ons weten!

Jobs

Ben jij iemand voor ons ‘Dream team’?

Wij zijn op zoek naar vlijtige handen die tijd hebben om ons te ondersteunen, want we kunnen jullie hulp goed gebruiken.

Met elkaar zorgen we ervoor dat de Dome elke keer weer schoon is. We maken op verschillende momenten in de week schoon, dus wie weet zit er een moment bij dat jij ons kunt komen helpen.

We werken hard, maar er is zeker tijd om met elkaar even te genieten van een kopjes koffie /thee met wat lekkers.

Spreekt dit jou aan en wil je jouw talenten inzetten voor het ‘Het huis van de Heer’. Meld je dan aan via onderstaande button.

Familie, teamwork, herders, bidden, fun, volharder, betrouwbaar, zorgzaam, leergierig, open & communicatie.

Herken jij jezelf hierin? Ja?! Mooi, want dan is het Kinderwerk op zoek naar jou.

We geloven dat doorbraak nú is en dat meer kinderen de kinderdiensten gaan bezoeken, en daarvoor ben jij hard nodig! Kom jij het Kinderwerk team versterken om samen de kinderen en de ouders te mogen dienen?

We gaan graag met je in gesprek over jou inzetbaarheid in de groepen van verschillende leeftijdscategorieën.

ARE YOU READY?!

Geef je op via de onderstaande button.

Heb jij een hart voor tieners? Ben jij een ACTIEVE aanpakker, een tikkeltje sportief of heb je creatieve ideëen? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons Powerpacked Teens Active team 1x in de maand te komen versterken!

Ook voor de Teens Sundaymeetings zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team 1x per maand kunnen ondersteunen om Gods kracht te openbaren naar de teens door o.a …
• Muzikale begeleiding
• Bediening van het geluid /beamer.
• Begroeten van en socialiseren met de tieners.
• Opbouwen van de aula en nog veel meer…

Ook is het mogelijk om als echtpaar mee te helpen. “It takes two to tango!”

Wil jij je liever niet vastpinnen, dan kun je ook als flexmedewerker(ster) ingezet te worden bij bijvoorbeeld de grotere activiteiten.

Vindt jij jezelf al helemaal in dit plaatje passen en ben 21 jaar of ouder? Geef je dan snel op. En wie weet zit jij binnenkort in ons PowerPacked Teens team om de nieuwe generatie tieners klaar te stomen voor de toekomst!

PowerPacked Teens team

Bij het fotografie team zijn wij op zoek naar nieuwe members met een brede interesse voor fotografie.

Wij fotograferen de wekelijkse zondagdiensten, Powerpacked Youth, PPY Lounge, Photoboots, doopdiensten en de verschillende events die georganiseerd worden.

Deze foto’s worden gebruikt ter ondersteuning van onze socials en daarnaast wordt het beeldmateriaal gebruikt t.b.v. drukwerk zoals b.v. flyers en lesmateriaal. Het is onderdeel van onze visie om het evangelie zo breed mogelijk uit te dragen.

Al heb je nu veel ervaring of helemaal geen, samen werken we aan je skills veelal in de praktijk (tijdens de diensten) of met behulp van gezamenlijke workshops en trainingen.

Dus heb jij een passie voor Jezus en lijkt fotograferen met een team van LSM-leden jou leuk? Kom dan eens kennis maken, we zijn namelijk hard op zoek naar jou!

Het BeamerTeam is op zoek naar enthousiaste leden die graag het team willen komen versterken.

In het beamerteam dienen betekent dat je leert werken met verschillende computerprogramma’s die dienst ondersteunen. Dit houdt o.a. in dat je de meezingteksten en Bijbelteksten klaarzet die tijdens de dienst worden geprojecteerd, maar er is nog veel meer!

Ben jij computertechnisch onderlegd en spreekt deze bediening je aan? Klik dan op de button om jezelf op te geven.

Meedraaien in het VideoTeam, is dat iets voor jou?

Zeker weten!

Geef je op voor de cursus en leer hoe je de camera moet bedienen. Groei door in verschillende functies zoals floormanager, livestream-operator, beeldtechnicus of geluidtechnicus.

Misschien ben jij wel de nieuwe regisseur bij LSM!

De cursus begint in februari 2021, geef je op via onderstaande button!

Hoi hoi het mediateam hier! Leuk dat je onze vacature leest.

Wij zijn op korte termijn opzoek naar grafisch vormgevers voor LSM, kids, teens, jeugd en campussen.

 Bezit jij deze skill, zit je op een grafische of creatieve opleiding, ben je innovatief en zou je je niet zondag, maar door de weeks een paar vrijwillige uurtjes willen inzetten? Zijn wij een match? Dan zorgen wij voor flexwerkplekken in de Dome en/of de voorziening om op afstand aan de slag te gaan.

 Een concreet project waar je aan gaat meewerken is bijvoorbeeld het kinderwerk. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe inrichting voor onze Powerkids en zijn we bezig om een heel leuk, avontuurlijk kinderprogramma op te zetten. Vormgeving is hierbij essentieel! En dat niet alleen natuurlijk, want je werkt ook mee aan evenementen, nieuwe concepten, content creatie, en alles waarbij vormgeving om de hoek komt kijken.

 Dus lijkt het je leuk om het mediateam te versterken? Let us know en reageer hier!

Ben jij muzikaal en technisch? Of helemaal niet, maar vind je het leuk om dit te leren? Wellicht is dienen in het geluidsteam iets voor jou!

We zijn op zoek naar mensen die het worshipteam achter de schermen kunnen ondersteunen. Dit geldt voor elke dienst die in de grote zaal plaatsvindt, dus voor de samenkomsten op zondag, woensdag, PPY en bruiloften.

Als geluidstechnici zijn wij er verantwoordelijk voor dat het geluid dat de muzikanten, zangers en sprekers voortbrengen, op een aangename manier terechtkomt bij de mensen die er naar luisteren. Een hele mooie bediening dus, waar je de hele gemeente kunt dienen door te zorgen dat het geluid goed klinkt!

Als dit voor jou als muziek in de oren klinkt, is het misschien wel dé bediening die bij jou past. Er is altijd ruimte om een keer mee te lopen en mocht dit van beide kanten klikken, wordt er een training gestart!

Ben je gastvrij, heb je de kwaliteiten van een goede chauffeur en heb je minimaal je rijbewijs B? Wij zijn opzoek naar chauffeurs voor onze LSM Pendelbussen. Als de parkeerplaatsen bij de Dome vol zijn parkeren onze bezoekers bij het Carlton Hotel. De pendeldienst is een service die we aanbieden om bezoekers van en naar hun auto terug te brengen. We zijn opzoek naar teamleden die ons daarbij willen helpen! Na aanmelding volgt een gesprek waarin we je helemaal bijpraten over deze bediening, wat je er van kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Daarna volgt er een inwerk periode. Als dit jou aanspreekt, geef je dan snel op via onderstaande button!

Bent je bewogen met bekeerlingen en wil je ons team komen versterken? Dan komen wij graag met je in contact.

Met grote regelmaat kiezen mensen voor een leven met Jezus. Soms is dit een eerste keer, maar het komt ook voor dat mensen opnieuw deze keuze maken.

Deze bediening vangt deze groep op.

Spreekt dit jou aan? Meld je dan aan via de onderstaande button.

Ben jij enthousiast, bewogen en geef je nieuwe bezoekers graag een warm welkom? Dan komen wij graag met jou in contact! We zijn opzoek naar mensen die het WelkomstTeam komen versterken. Samen staan we klaar voor mensen die de samenkomst voor het eerst bezoeken. Spreekt dit jou aan? Geef je dan op via onderstaande button!

Elke maand vieren we met elkaar het avondmaal. Een belangrijk onderdeel van onze relatie met God en de Heilige Geest.

Om elke bezoeker die deel wilt nemen aan het avondmaal te voorzien van een avondmaal-cupje, zijn we opzoek naar lieve, spontane zusters, maar zeker ook broeders die ons team komen versterken.

Eén keer in de maand, en af en toe bij speciale gelegenhed, deel je aan de bezoekers de avondmaal-cupjes uit. Je zet van te voren de benodigdheden klaar en helpt tijdens de dienst.

Lijkt het je leuk om een gezicht te zijn van de gemeente en in contact te komen met gemeenteleden door in deze leuke bediening te dienen? Geef je dan op via onderstaande button.

Als kerk vinden we het belangrijk dat mensen zich gezien en welkom voelen. De begroeters-bediening heeft hierin een belangrijke rol.

Bij binnenkomst heet jij de mensen van harte welkom en zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen. Jij bent vaak de eerste kennismaking van een nieuwe bezoeker maar je geeft ook dat warme welkom aan bezoekers die al voor langere tijd getrouw de gemeente bezoeken.

De bediening is actief op zon- en woensdagen en op feestdagen. Je wordt hooguit 2x per maand ingezet. Ook is het mogelijk om vooraf je beschikbare dagen door te geven. In teamverband kunnen functioneren is een pré.

Je bent van harte welkom in ons team. Spreekt dit je aan? Klik op de onderstaande button om je op te geven.

We zijn op zoek naar enthousiaste gedreven medewerkers, die kinderen een warm hart toedragen én passie hebben om opvoeders te ondersteunen/begeleiden in hun uitdagende opvoedingstaak.

We voeren gesprekken met opvoeders en kinderen die thuis of op school vastlopen. We nemen soms ook contact op met externe organisaties. Coachen en begeleiden staat centraal.

We geloven dat je veel van jezelf kwijt kan in het ZORGTEAM. De Here zal toevoegen aan je talenten.

HET TEAM KIJKT NAAR JE UIT!

Spreekt deze bediening klik dan op de onderstaande button.

Maak je mensen graag blij met een hapje en een drankje? Daar heb je mooi de gelegenheid voor bij het Buffet in de Dome!

Na de dienst staan we klaar om de mensen van dienst te zijn om even de trek te stillen. Er zijn afwisselend lekkere hapjes, snacks en soms een heerlijke maaltijd.

Ben je handig bij de kassa dan kan je daar je skills gebruiken. Ben je meer een keukenprins(es) dan ben je daar van harte welkom.

Ook hebben we een Coffee Corner waar koffie, thee, frisdrank en koek te vinden zijn.

Je leest het, genoeg werk aan de winkel en genoeg keus!

Ben je geïnteresseerd? Klik op de onderstaande button om je aan te melden.

Ben je een worshipper in hart en nieren en kan je ook nog een instrument bespelen? Dan ben jij mogelijke de geschikte  match om het worshipteam te versterken.

Als worshippende muzikanten gaan we voor in praise & worship en leiden we de gemeente in Gods tegenwoordigheid. Voor ons de belangrijke taak om alert te zijn en mee te vloeien met Heilige Geest. Naast je openheid en worship als levensstijl, ben je ook bekwaam in het bespelen van een (of meerdere) instrument(en).

Hierbij de omschrijving van een aantal taken en instrumenten.
1. Als drummer ben je het ritmisch hart van de band. Daarom houd je ritme (in verschillende maten als 4/4 – 6/8), brengt variatie met dynamiek in het spel en weet je ook wanneer je rust moet houden. Je bent gewend om met een metronoom of track te spelen en weet de juiste stijl en ritme te geven.
2. Als pianist begeleid je de zangers melodisch. Majeur en mineur akkoorden is voor jou geen probleem en je kan de akkoorden vloeiend achter elkaar spelen. Daarnaast breng je extra sfeer met verschillende sounds en voicings.
3. Als bassist ben je de connectie tussen het melodisch gedeelte en de ritmische sectie. Met de grondtonen lock je met het basspatroon van de drummer. Uiteraard is er ruimte voor varitie op het juiste moment.
4. Als gitarist kan je zowel dragend als aanvullend spelen. Met mooie akkoorden en melodielijnen verrijk jij de worship. Basisakkoorden, barréakkoorden en pentatonische lijnen weet jij blindelings te vinden.

Speel je een ander instrument dan eerder genoemd. Dan komen we helemaal graag met je in contact.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Reageer dan snel! Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek om te ervaren of het klikt!
,/div

Ben je een worshipper in hart en nieren en kan je zingen als een nachtegaal? Dan ben jij mogelijk de geschikte match om het worshipteam te versterken!

Als worshippende vocalisten gaan we voor in praise & worship. Voor ons de belangrijke taak om alert te zijn en mee te vloeien met Heilige Geest. Naast je openheid vind je het belangrijk om een levensstijl als worshipper na te jagen. Verder heb je natuurlijk affiniteit met zingen en ben je continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkeling voor en van je zangstem.

Hierbij de omschrijving van een aantal taken:

– Als vocalist ben je mede verantwoordelijk voor de verbale en melodische sectie in de band.
Controle hebben over stemoefeningen en het in kunnen zetten van je kop-/borststem is een pre.

Ook is het voor jou geen probleem om binnen korte tijd songteksten te leren en te onthouden.

Het is belangrijk dat je toon kunt houden en een pre om in harmonie te zingen.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Reageer dan snel! Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek om te ervaren of het klikt!