Levende Steen Ministries is goed te bereiken, hetzij met de auto of met openbaar vervoer.

Direct naast ‘de Dome’ zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar. Als deze vol zijn kun je je auto parkeren op de parkeerplaats van het Carlton Oasis Hotel. Volg hier bij de aanwijzingen op van de parkeerwachten van Levende Steen Ministries. Vanaf deze parkeerplaats word je met pendelbussen naar ‘de Dome’ gebracht en na de meeting weer terug naar de parkeerplaats van het Carlton Oasis Hotel. Let op! De pendelbusjes rijden op zondag tot 10:15 uur en op woensdag tot 19:45 uur.

U mag, als bezoeker van Levende Steen Ministries, niet in de woonwijk ‘de Vier Ambachten’ parkeren. Dit om te voorkomen dat er overlast wordt veroorzaakt voor de bewoners van deze wijk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Openbaar Vervoer

‘De Dome’ ligt vlak naast de bushalte ‘Zinkseweg’. Komt u met het openbaar vervoer, neem dan vanaf metrostation Spijkenisse de volgende bussen: 403 (richting Brielle), 404 (richting Rockanje), 105 (richting Rozenburg), 104 (richting Ouddorp Bernhard Bernhardweg). Alle bussen stoppen vlak naast ‘de Dome’. Kijk voor meer specifieke reisinformatie op op www.9292.nl of op www.connexxion.nl

Parkeren 

Parkeerplaats Carlton Oasis Hotel (let op de aanwijzingen van de parkeerwacht)
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse

Vanaf het parkeerterrein  rijdt er een pendeldienst, die u heen en weer brengt.


Adres:
Levende Steen Ministries
C. Villeriuslaan 12
3201 KV Spijkenisse
0181 – 610 100

[wpgmza id=”1″]