Lees hier meer over de Supernatural Power Bible College 2022-2023

In september gaat de SPBC weer van start met een nieuw thema, het Bijbelboek “Daniel”. Wie was Daniël, wat voor avonturen maakte hij allemaal mee, wat voor rol speelde profetie hierbij en hoe zit het met de eindtijd? Boeiende inhoud met praktische sleutels voor ons vandaag de dag.

Het is Gods verlangen om ons de Geest van wijsheid en van openbaring te geven, zodat wij Hem echt kunnen leren kennen. “Verlichte ogen van onze harten, zodat wij weten welke hoop zijn roeping wekt…” (Efeziërs 1:17-18). Het is van levensbelang, zeker in deze tijd, kennis en openbaring te hebben van en over het Koninkrijk en het Woord van God.

Wil jij meer verdieping in je geloofsleven? Join ons dan vanaf september bij de SPBC. Het is een online Bijbelschool: ideaal voor als je onregelmatig werkt of een druk gezin hebt.

Uiteraard komen we ook samen tijdens de connect-momenten in de Dome en is er één keer per maand een online connect-moment over de lessen van die maand. In mentorgroepjes wordt er dan verder gepraat met elkaar!

Kies uit deze onderwerpen:

Gelijkenissen

De gelijkenissen uit Mattheus en Markus, waarin er kostbare uitleg wordt gegeven over wat er nu precies met sommige gelijkenissen wordt bedoelt

Handelingen

Ga met ons mee op reis door het boek Handelingen. We nemen je mee door elk hoofdstuk wat er vanaf Pinksteren gebeurde in de Bijbel. Niet alleen het ontstaan van de eerste gemeente komt aan bod, ook het leven van diverse krachtige mannen Gods zoals Paulus en Petrus gaan we doornemen.

Daniël

Wie was Daniël, wat voor avonturen maakte hij allemaal mee, wat voor rol speelde profetie hierbij en hoe zit het met de eindtijd? Boeiende inhoud met praktische sleutels voor ons vandaag de dag.

KOSTEN & INSCHRIJVEN

De kosten bedragen €69,95 per persoon. Je betaalt dit bedrag direct bij inschrijving. Inschrijven kan tot en met dinsdag 31 augustus. Na 1 september vindt er bij annulering geen restitutie plaats van het lesgeld.

De inschrijving verloopt via deze informatiepagina. Helemaal onderaan vind je het inschrijfformulier.

Wil je het bedrag in termijnen betalen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 0181 610 100

CONNECTMOMENTEN

De online connectmomenten vinden plaats via Zoom. Je ontvangt voor deze momenten nog de info die je nodig hebt zoals bv. de tijden en de Zoomlink.

24 september 2022 | in de Dome kennismaking
22 oktober 2022 | Online
26 november 2022 | Online
17 december 2022 | in de Dome
21 januari 2023 | Online
25 februari 2023 | Online
25 maart 2023 | in de Dome
22 april 2023 | Online
20 mei 2023 | Online
24 juni 2023 | Afsluiting in de Dome

Docenten

Cees Vingerling

Cees Vingerling

Docent
Jan Aanen

Jan Aanen

Docent
Arthur Arts

Arthur Arts

Docent
Loes van den Manacker

Loes van den Manacker

Docent

LOCATIE CONNECTMOMENTEN

Levende Steen Ministries C. Villeriuslaan 12, 3201 KV Spijkenisse, 0181 – 610 100