Kerst bij Levende Steen ministries

U BENT VAN HARTE WELKOM IN DE DOME OF OP ÉÉN VAN ONZE CAMPUSSEN!

Vier Kerst bij Levende Steen Ministries in de Dome of op één van onze Campussen in Zoetermeer, Gouda, Breda of Terneuzen. 1e Kerstdag is er op elke locatie fijne samenzang een krachtig woord en fellowship. Rond de klok van elf uur schakelen we, op de Campussen, live over naar de Dome in Spijkenisse voor een kort inspirerend woord van apostel Edgar Holder, waarna de verschillende campussen weer verder gaan met hun eigen programma.

Aanvang Spijkenisse 10:30 uur
Aanvang Terneuzen 10:30 uur
Aanvang Breda 10:30 uur
Aanvang Zoetermeer 10:00 uur
Aanvang Gouda 10:00 uur

Nodig iemand uit voor deze fijne meetings en beleef een Kerstfeest om nooit meer te vergeten.

Klik hier voor route informatie.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor informatie over onze Kerstmeetings en omtrent andere meetings.
www.facebook.com/levendesteenministries

Wijzing datum wonderen en genezingsdienst

Wijziging Op vrijdag 6 november vervalt de Supernatural Healing Meeting. Op woensdag 4 november zal er tijdens de Supernatural Prayer Meeting speciaal tijd genomen worden om te bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben.

Apostel Edgar Holder komt naar Friesland

Op zondag 13 september komt apostel Edgar Holder (bekend van SBS6) naar Friesland!

Tijdens de ‘Conferentie van het Noorden’ zal hij een krachtige boodschap brengen over ‘Gods wil voor Nederland vandaag en voor uw persoonlijk leven!

Bent u ziek, heeft u lichamelijke pijnen of ziet u geen uitweg meer in uw omstandigheden door financiële of emotionele problemen? Waar u ook mee van doen heeft; er is herstel en vernieuwing voor elke situatie in uw leven! Apostel Holder zal tijdens deze avond de tijd nemen om voor zieken en andere noden te bidden.

Kom op 13 september, om 19:30 uur, naar het Fries Congrescentrum in Drachten en laat u inspireren en bemoedigen door het krachtige Woord van God en de bovennatuurlijke werking van de Heilige Geest.

Locatie:
Fries Congrescentrum Drachten
Oprijlaan 3
9205 BZ Drachten

De organisatie is in handen van Stichting ‘De geopende Deur Drachten’

Wonderen gebeuren bij Levende Steen Ministries

Bent u ziek of heeft u een andere nood? God is een God van wonderen en een Waarmaker van Zijn Woord.

Kom zondag 21 december met verwachting naar één van onze Supernatural Power Meetings en ervaar de bovennatuurlijke kracht van God. In deze meeting wordt er tijd genomen om te bidden vóór en met zieken en mensen met andere noden. Apostel Holder wil u inspireren, om het Woord van God; dat door Zijn striemen bént u genezen te activeren in uw leven. Niets is onmogelijk bij God! Laat die belofte niet alleen mooi klinken, maar maak deze woorden levend in uw geest!

Nodig een ieder uit die een wonder van God nodig heeft in zijn of haar leven op welk terrein dan ook!