Wijzing datum wonderen en genezingsdienst

Wijziging Op vrijdag 6 november vervalt de Supernatural Healing Meeting. Op woensdag 4 november zal er tijdens de Supernatural Prayer Meeting speciaal tijd genomen worden om te bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben.

Supernatural Healing Meeting

Aankomende vrijdag is er bij Levende Steen Ministries weer een Supernatural Healing Meeting. Deze meeting staat o.l.v. apostel Holder. Bent u ziek of heeft u een andere nood en bent u opzoek naar een verandering in uw situatie? Kom dan zeker vrijdag 3 oktober naar ‘de Dome’ in Spijkenisse. God geneest en wil u helpen!

Gods kracht bij Levende Steen Ministries

1 Petrus 2:24… die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen.

Vandaag  zal apostel Edgar Holder in de Supernatural Power Meeting speciaal bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. Kom in geloof, want bij God zijn alle dingen mogelijk!

Klik hier voor route-informatie.

Aanvang 10:00 & 14:00 uur

Kunt u niet komen, kijk dan naar onze ‘livestream.’ via www.levendesteenministries.nl/live

Wonderen bij Levende Steen Ministries

1 Petrus 2:24 …die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen.

Aanstaande zondag zal apostel Edgar Holder in de Supernatural Power Meeting speciaal bidden voor mensen die ziek zijn of een andere nood hebben. Kom in geloof, want bij God zijn alle dingen mogelijk!

Klik hier voor route-informatie.

Aanvang 10:00 & 14:00 uur