Welkom op informatie-site van Levende Steen Ministries. Hier vind je alle laatste informatie omtrent COVID-19 (Coronavirus).

We kennen we onze identiteit en autoriteit in Christus, maar willen we ook wijsheid gebruiken. Een deel daarvan is het volgen van de adviezen van het RIVM. Naar aanleiding van de maatregelen die bekend zijn gemaakt door de Nederlandse overheid, vind je op deze pagina al onze updates voor de gang van zaken op de locaties van Levende Steen Ministries. 

Natuurlijk willen we samenkomen zo verantwoord en goed mogelijk organiseren. Hiervoor hebben we richtlijnen en afspraken. Deze ontvang je zodra je je hebt geregistreerd via lsm.nl/registratie. Neem deze informatie goed door.

We doen ons best om je op de hoogte te houden. Volg ons daarom via social media, de website en onze livestream. Heb je vragen dan zijn we bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op 0181-610100 of stuur een e-mail naar info@lsm.nl.

Natuurlijk hopen we je snel te mogen verwelkomen op een van onze locaties. Wil je weten welke locatie waar en wanneer open is of hoe de meetings op dit moment georganiseerd worden? Kijk dan op onze ‘Campus locatie-pagina‘.

We proberen, met name in de Dome, zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om de samenkomst ‘live’ bij te wonen. We vragen je daarom niet elke week op te geven voor een fysiek bezoek. Als we hier allemaal rekening mee houden, kunnen zoveel mogelijk mensen een bezoek brengen aan de Dome.

Let goed op jezelf en tot snel!

Team LSM